Slusaj, nisi razumeo poentu.
Ogranicio sam se na fiziku i samo fiziku (kvantna, elementarne cestice, visoke energije, plazma itd.). Od grana koje si spomenuo, za tehniku lasera ne znam tacno sta podrazumevas, a sto se tice teorije grafova, veruj mi, postoje mnogo bolja mesta za specijalizaciju u tom smeru od ETFa (RAF, MF). Ostale grane su, jbg, ipak vise inzenjerske, zar ne?!
Ja zapravo, uopste ne potcenjujem ETF, i ja sam razmisljao jednog dana da upisem paralelno sa fizikom. I bas suprotno, ja ne pljujem po ETFu. Jednostavno, studenti ETFa najvise pljuju po svom faksu. Ove godine su drzane prezentacije ETFa po srednjim skolama. Jednoj sam prisustvovao, i glavni odgovor zasto treba upisati ETF je bio zato sto je ETF, jelte veliki fakultet i zato sto se dobro placa kad se zavrsi. Mislim da sami studenti potcenjuju ETF najvise... Ima tu mnogo vise od samih para.
To koji je ETF bio pre 20 godina u svetu ne mora uopste da znaci da je i danas. Mislim, Zvezda je pre 16 godina bila prvak sveta, a da li je sada uopste negde blizu toga? Mislim da je i ETFu, kao i skoro svim fakultetima u Beogradu, potrebno detaljno sredjivanje...
Uostalom, nadji nekog studenta, kao sto ja imam gomile i gomile drugova i njihovih prica o ETFu... Ja sam tu za fiziku... Pitaj za nesto odredjeno u vezi fizike i dobices odgovor. Za druge fakultete ne mogu da garantujem. Uopste, moj post je bio prilicno miroljubiv, i ne znam odakle ti ideja da sam napadao ETF. Samo kazem da je, nazalost, zbog predrasuda prema FF ljudi najcesce upisuju ETF. Iako nema bas nekih slicnosti, a ono sto vole se nalazi na FF.
Prodajem mesto za potpis, do 255 karaktera.